Anđela Budimirović izborila zlatni Prag!

Za podršku takmičarima i veselu atmosferu bila je zadužena naša poznata voditeljka, Marija Kilibarda: „Veoma mi je drago što sam se priključila Staropramen karaoke karavanu i što nastavljamo sada već tradicionalno ludu zabavu. Prošle nedelje smo bili u Jagodini, izabrali prvog pobednika i sjajno se proveli! Uz Staropramen je dobar provod zagarantovan i obećavam sjajne žurke na našim karaoke večerima.

Žiri sastavljen od predstavnika niških medija, organizatora takmičenja i predstavnika kluba Sunset odlučio je o pobedniku „Staropramen karaoke izazova“ u čemu im je pomogla i publika koja je svoj glas dala jačinom aplauza. Gost iznenađenja bio je Milan Strongman Jovanović, jedan od aktera u filmu „Parada“, Srđana Dragojevića.

Dame su sinoć u Nišu trijumfovale među brojnim hrabrim takmičarima, a drugo i treće mesto „Staropramen karaoke izazova“ po mišljenju žirija i publike osvojile su Dragana Videnović i Nevena Ristić! Tri finalistkinje nadmetale su se za glavnu nagradu, a interesantne nagrade u znaku Staropramena podeljene su mladim talentima koji su se našli na drugom i trećem mestu.

Zimski krug nacionalnog takmičenja „Staropramen karaoke izazov“ održava se u većim gradovima Srbije. Počevši od Jagodine i Niša, Staropramen karavan će do kraja godine obići i Užice, Loznicu i Sombor.

Pogledajte još