Novak: Moj najlošiji meč!

"Ferer je zaslužio čestitke jer je odigrao izvanredno.Moram, ipak, da kažem da sam ja odigrao najslabiji meč u sezoni. Napravio sam neverovatno mnogo grešaka i nesporno je da sam bilo veoma loš", rekao je Đoković.

Prema njegovim rečima, na turniru osmorice najboljih igrača sveta svako mora da prikaže najbolju igru da bi pobedio, a svaki loš dan se kažnjava.

"Ni protiv Berdiha u prvom kolu nisam igrao dobro, ali sam od drugog seta koliko-toliko ušao u ritam. Današnji meč, međutim, ne umem da objasnim. Jednostavno mi ništa nije polazilo za rukom i ništa nisam mogao da uradim kako sam hteo i kako je trebalo", rekao je Đoković i dodao da je Ferer zaslužio da pobedi, jer se žestoko borio za svaki poen i ostao potpuno usredsređen od početka do kraja.

Ferer, s druge strane, smatra da je večeras odigrao najbolji meč u sezoni i da je presrećan što je baš u duelu protiv prvog igrača sveta izborio plasman u polufinale.

"Pre meča sam se osećao izvanredno i siguran sam da mi je ovo bio najbolji meč u sezoni. Verujem da je ključ pobede bio izvanredan servis. Posle dva kola sam u polufinalu i sada samo želim da uživam u tome i uopšte ne razmišljam o tom duelu u subotu", rekao je Ferer.

FoNet

Pogledajte još