Prete glumcu iz crnogorske reklame za gej prava (VIDEO)

0

Glumac Todor Vujošević koji se pojavljuje u reklami za prava LGBT populacije u kojoj se strasno ljubi sa kolegom, pored burnih komentara dobio je i preteću poruku.

Kako prenose crnogorski mediji, glumac koji se strastveno ljudi sa kolegom u najnovijoj reklami za gej prava pod sloganom „U redu je biti drugačiji, i mi smo deo ekipe“ dobio je preteću poruku koju je prijavio policiji, prenosi „Blic“.

''Todor je juče tokom dana dobio neku poruku preteće sadržine koja je bila vrlo uznemirujuća, a koja je prosleđena policiji. Ono što me najviše zabrinjava je to što mislim da je ovo tek početak„, izjavio je reditelj spota Danilo Marunović.

Neki građani misle da su i glumci iz reklame zapravo pripadnici gej populacije, ali Marunović sve uverava da je poljubac na ekranu zapravo odlična gluma i dokaz hrabrosti dva momka.

Niko od učesnika, od glumaca u spotu nije gej, već su to gradski momci koji su odlučili da podrže jednu priču o ljudskim pravima. Mislim da je to krajnje plemenito, a da li jedan poljubac može nekom da da povoda da misli da je homoseksualac, odgovor je: može, ali to prosto nije tačno„, dodao je reditelj spota.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.