Revija venčanica FOTO

Belgrade Wedding Show-a koji se ove godine prvi put održava u Belexpocentru, okupio je sve one koij uskoro nameravaju da stanu na ludi kamen.Najbitnije de[avanje bila je revija venčanica koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Romatična pesma “Where do I begin” I karanfil u rukama mladog pevača simbolično su započeli ovu čarobnu priču. A zatim je plesni performans malo podgrejao atmosferu: mlada dama u crnoj venčanici sa dva mladića pod maskama... To je bila uvertira za modele Verice Rakočević, koji su prvi predstavljeni na reviji venčanica. Bela i bež boja, svedenih linija, sa zanimljvim detaljima i neobičnim dizajnom, karakterično za našu poznatu kreatorku. Predstavila je i dve kratke venčanice, koje su sve popularnije.

Salon venčanica “Pepeljuga” je predstavio svoje glamurozne raskošne venčanice. Ako vam se baš i ne dopada ideja da se udate u standardnoj beloj venčanici i želite da se razlikujete od drugih oni imaju i nešto drugačije - venčanicu crvene boje.

Salon venčanica “Alhemija” je takođe predstavio svoje modele, elegantne sa cirkonima, za dame koje umeju da iznesu jednu takvu dozu glamura.

Revija se završila predstavljanjem seksi cipela sa visokom potpeticom dizajnerke Ivane Trajković.

Ako je istina ono da ko uhvati bidermajer "staje na ludi kamen", urednica "Bazara" onda nema šta da razmišlja, jer je uhvatila, ni manje ni više, nego četiri bidermajera.

Posetioci Belgrade wedding show-a mogli su da vide i veliki izbor muških odela, svadbenih torti i kolača, prostora za svadbu , raznovrsne dekoracije od balona, kao što su balon eksplozije, balon spirale, limuzine, ponude hrane za svadbu....

Za pomoć budućim mladencima organizovane su i radionice, gde su naši najbolji stilsti delili savete vezane za šminku i frizuru kroz praktične primere.

Ulaz je besplatan, pa ne propustite priliku da odete do Expocentra do 22 h i nabitiniji dan vašeg života napravite takvim da ga svi zapamte.

Pogledajte još