Poznate dame u venčanicama FOTO

Posetioci Belgrade Weeding show-a imali su priliku da dame sa naše javne scene vide u venčanicama. Neke od njih su već imale“premijere“ u privatnom životu, ali venčanice koje su predstavljene potpuno su drugačije - urbane i neobične.

Reviju je otvorila Nataša Bekvalac koja je prošetala u kreaciji svoje seste Kristine. Kratka večanica, sa crnim kaišem u kombinaciji sa crno sivim cipelama,. Nata na kakvu baš i nismo navikli.

Fotogaleriju poznatih pogledajte OVDE

Slikarka Biljana Cincarević, nosila je ekstravagantnu kreaciju, bež boje sa crnim detaljima.

Bojana Stojković je nosila raskošnu glamuroznu venčanicu, a ona je imala i mladoženju. Vlada Stojković je ovo mesto ustupio mladom manekenu, naravno samo na nekoliko minuta. I Sandri Obradović je na pisti društvo pravio jedan mladi džentlmen. Ona je u stilu odbegle mlade, trčkarajući završila šetnju po pisti, možda na taj način želeći da simbolizuje muškarcima iz njenog privatnog života šta im se može desiti ako sa njom izađu pred oltar.

Sve prikazene venčanice FOTOGALERIJA

Romana je prošetala u elegantnom belom odelu, sa biserima oko vrata, i pokazala da i bez venčanice, žena može biti ženstvena i zapažena. Dijana Dapčevič je nosila venčanicu u svom stilu.Bela venčanica, sa kratkom kožnom jaknom, kožnim rukavicama i crnim perijem na glavi.

U ulozi mlade našla se i mlada glumica Nina Janković, a za nju je kreirao Ašok Murti.

Poznatih dama bilo je i u publici, pa smo iskoristili prliku da pitama Anu Stanić, šta se to njoj najviše dopalo večeras:

- Kod stilista mi se najviše dopalo ono što je nosila Tijana Dapčević, malo mi je ličilo na ono što ja volim i što sam predstavila prošle godine na svojoj reviji venčanica. Ove godine sam bila posmatrač, bilo je tu zanimljvih materijala, zanimljvih modela, ali meni su moji modeli, naravno, bolji .- rekla nam je.

Ona je krerala venčanicu u kojoj se udala, a hoće li neka od slobodnih dama, koje su večeras pokazale kako im dobro stoje večenice, uskoro reći Da, videćemo....

Pogledajte još