Tom Kruz osvojio Tadž Mahal! (VIDEO)

Tom Kruz je trenutno na svetskoj promo-turneji svog novog filma - "Nemoguća misija 4: Protokol duh", koji je četvrti povratak njegovog popularnog junaka Itana Hanta.

Uvek hiperaktivni Kruz je za samo nekoliko dana obradovao svoje fanove u Japanu, a potom i Koreji, da bi sada stigao i do Indije. Kao što ćete videti u video klipu u nastavku, Kruza je dočeo veliki broj Indijaca dok se on relaksiran kao i uvek pozdravljao sa svima.

Interesantno je da Tom Kruz tokom cele ove promo-turneje nosi najčešće iste braon cipele, što će, verujemo, opet pokrenuti sumnje da se u njima nalaze posebni ulošci koji omogućavaju da superstar bude malo viši. Takođe, Tomova koža je neuobičajno zategnuta i sija se, pa ga čekaju i "prozivke" vezane za plastičnu hirurgiju. Ali, Tome, ne može ti niko ništa...

Iako je obišao skoro celu planetu tokom svoje karijere, Indija mu je nekako "izmakla", pa je ovom prilikom ostvario svoju dugogodišnju želju da vidi Tadž Mahal. Kruzov domaćin bio je poznati indijski glumac Anil Kapur, koji takođe igra u filmu "Nemoguća misija 4".

Samo da te podsetimo Tome, nisi video ni Beograd! Inače, poznato je da Tomu nije stran ovaj region, s obzirom da mu je jedno od omiljenih mesta na Zemljinoj kugli - Dubrovnik.

Pogledajte još