Telenor demantovao list "Dan"

Iz Kompanije je saopšteno da listing objavljen u "Danu" "ni po formi,ni po sadržaju ne odgovara" ne odgovara onom listingu po kojem Telenor dostavlja podatke na zahtev nadležnih organa.

Dnevni list "Dan" objavio je listing telefonskih razgovora koji povezuje crnogorskog premijera Igora Lukšića i šefa diplomatije Milana Roćena sa Darkom Šarićem , a za koji podgorički list tvrdi da ga je "Telenor" dostavio policiji radi istrage.

Crnogorski premijer Igor Lukšić i šef diplomatije Milan Roćeno dbacili su u nedelju medijske navode o navodnim kontaktima sa Duškom Šarićem i okvalifikovali ih kao "pokušaj diskreditacije uoči odluke Evropskog savjeta o crnogorskom zahtjevu za početak pristupni hpregovora".

Oni su na vanrednoj konferenciji za novinare zatražili hitnu istragu i ocenili da je podgoričkom dnevniku listing "podmetnut", te da je "Dan" zloupotrebljen.

Uprava policije Crne Gore je takođe reagovala i saopštila da su listinzi prisluškivanih telefonskih razgovora koje povezuju premijera Igora Lukšića i šefa crnogorske diplomatije sa Darkom Šarićem, grubi falsifikat.

PODGORICA, 4. decembra 2011. (Beta)

Pogledajte još