Mađari su šampioni u dužini muškosti! (FOTO)

Izgleda su komšije Mađari šampioni u dužini "muškosti" u Evropi, ako je verovati mapi objavljenoj na jednom svetskom blogu nastaloj na osnovu ozbiljnih statističkih analiza (ako se to tako može nazvati).

Sa penisima dužine oko 16.51 centimetara Mađari su ispred "kroasana" koji su izgubili za ne tako tričavih pola centimetra. Francuze sa muškošću u proseku oko 16.11 centimetara na trećem mestu prate Česi sa 15.89 centimetara, pa slede "lale" (15.87 cm) i "mali rastom, ali ne i dužinom" Italijani koji se hvale sa 15.74 centimetara.

A da ni zlatna sredina nije uopšte tako loše, potvrdiće pozicija srpskih muškaraca. Naime, naši momci ipak mogu da se pohvale sa 12. mesto na ovoj listi, jer s ponosom "šetaju" 14.87 centimetara. Doduše, iza smo Slovenaca (15.13 cm), ali ispred Hrvata (14.77 cm).

Međutim, treba imati u vidu da se na ovoj mapi nije našlo više zemalja među kojima su i Bosna i Hercegovina i Crna Gora. Da li to znače da su oni van konkurencije ili...? Ali, znate kako se kaže, nije sve u dužini, više je u tehnici!

(old_image)


Dame i gospodo, da li ste zadovoljni našim rezultatom ili se spremate da odete u komšiluk?

Pogledajte još