Listing razgovora sa Šarićem nije autentičan

0

Crnogorski veštak za telekomunikacije Predrag Boljević rekao je da listing navodnih telefonskih razgovora premijera Crne Gore Igora Lukšića i ministra dpoljnih poslova i evropskih integracija Milana Roćena sa Darkom Šarićem nije autentičan.

„To nije listing Telenora. Ovo je običan dokument koji je napravljen u vordu (Word). Ko ga je i gde napravio, to zna samo onaj ko je njegov autor“, preneli su mediji tvrdnju Boljevića.

Podgorički list „Dan“ objavio je u nedelju listing navodnih telefonskih razgovora Lukšića i Roćena sa Darkom Šarićem, glavnim optuženim za kokainsku aferu.

Lukšić i Roćen su demantovali navode lista, uz ocenu da je to pokušaj njihove diskreditacije uoči 9. decembra, kada Savet Evrope treba da odluči da li će Crna Gora dobiti datum početka pregovora za pristupanje zemlje Evropskoj uniji.

Crnogorsko državno tužilaštvo je najavilo da će odmah pokrenuti istragu u vezi sa listingom navodnih telefonskih razgovora.

Opozicione partije, takođe, traže da se utvrde činjenice povodom navodnog listinga, a u njihovim reagovanjima se iznosi tvrdnja da „vrh“ crnogorske vlasti ime veze sa „mafijom„.

PODGORICA, 5. decembra 2011. (Beta)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.