Džajić: Hoću da pomognem

Iako on nikada stvarno nije odlazio sa nje, jer je uvek bio tu makar kao navijač, ovde se radi o povratku na neku od funkcija u klubu.

A navijači su posle mnogo godina na utakmici protiv Rada u nedelju ponovo uzvikivali ime i prezime legende kluba nadajući se da će njegov dolazak ponovo podići klub. To je naravno prijalo i samom Džaji.

"Prijalo mi je, naravno, a kome ne bi. Samo lud čovek bi mogao da kaže da mu je svejedno. Drago mi je bilo što navijači imaju takvo mišljenje o meni, a još sam srećniji jer je na kraju Zvezda pobedila. Mislim da su Delijena taj način odale priznanje mom sveukupnom radu"

Umeren je još uvek u izjavama oko povratka, ali je više nego jasno da je njegov povratak gotovo samo formalnost u narednom periodu.

"Dobro, ta priča još nije završena, ali kada je Zvezda u pitanju ja ne mogu da kažem ne. Iz sveg srca želim da pomognem,a pogotovo je teško ostati nem u situaciji kada voljenom klubu ne cvetaju ruže. I to ne samo u ovoj sezoni. Nemam šta da krijem, pričali smo, otvoreno, zvezdaški, bez kalkulacija. I rekao sam im ono što govorim i vama: moja obaveza je da pomognem Zvezdi.

(old_image)

Na bilo koji način. I ja ću se potruditi da tako i bude. Ako čelnici kluba i navijači imaju poverenja u mene, onda se pitanje mog ponovnog angažmana ne postavlja. Zvezdi se ne postavljaju ultimatumi, jednostavno, da bi se vratila na stare staze treba joj pomoći. I to ne samo ja jer jedna lasta ne čini proleće. A Zvezda mora na proleće, koje je uvek bilo njeno, da dominira, da igra bolje, s više žara, a manje tenzije".

Što se tiče funkcije na koju bi trebao da dođe ne želi da još uvek priča, jer ima vremena za sve detalje, ali zna u na čemu će raditi

"Uvek postoji samo jedna kombinacija – sportska. I tačka. To znači da ću raditi samo ono čime sam se nekada bavio. Jedino što u ovom momentu mogu da kažem je da ću biti vezan isključivo za sportski deo. A o detaljima kada za to dođe vreme."

Trener ekipe Robert Prosinečki bio je vidno zadovoljan zbog povratka Dragana Džajića i nada se dobroj saradnji u budućnosti

"Kao igrač sam sarađivao s Draganom u Crvenoj zvezdi. On je legenda kluba i uvek je bio tu. Njegov povratak je važna i velika stvar, jer Džajić zna mnogo o fudbalu i može da pomogne. Sad, da li ću direktno sarađivati s njim, odlučiće uprava kluba"

Izvor: mojacrvenazvezda.net

Pogledajte još