Pomozimo Ivanu Bosiljčiću i Jeleni Tomašević

- Nismo ni na tragu odluke. Umesto da se spisak smanjuje, on se iz dana u dan povećava. Šta da se radi kad su sva srpska imena prelepa - kaže Ivan za "Blic".

Glumac sa nestrpljenjem očekuje januar sledeće godine i rođenje prvog deteta i smatra da roditeljstvo može mnogo da obogati čoveka.

- Ako pogledam svoje prijatelje ostvarene na polju roditeljstva, zaključujem da je svakoga od njih dolazak deteta mnogo obogatio i da u njihovim porodicama sve raste duplo brže i bolje. Pripremao sam se svih ovih godina, sad ću to jednostavno postati - kaže Ivan.

Ivan Bosiljčić održaće i jubilarno pedeseto i poslednje izvođenje muzičko-poetske večeri "Ljubav je samo reč" 29. decembra u "Madlenijanumu".

- Ljubav nije i ne mora da bude samo reč. Ako se borite i molite za nju, ona može da se pretvori u delo, a ima li šta lepše od dela ljubavi? Iskusivši to, odlučio sam da se oprostim od ove teze. Rešenje za svakog od nas je, tvrdim, ona stara izreka: sa reči na dela - tvrdi glumac.

Ivan kaže i da van naše zemlje vlada veliko interesovanje za njegove koncerte, zasigurno zbog toga što su im ovakve večeri teško dostupne. Planira putovanja u Australiju, možda i Kanadu, sa nekim novim programom.

Pogledajte još