Vendi tačno u podne na Banjičkoj pijaci

Potvrđeno je da je do sukoba došlo zbog Cece, koju Vendina protivnica "voli više od majke".

Vukelićeva je zajedno sa ekipom "Alo" obišla mesta na kojima najčešće pazari i "Šanelom 5" poprskala tezgu sa jajima svoje ljute protivnice.

Nakon što je završila s parfemisanjem, Vendi je pokazala gde kupuje jaja, ali i med s Rudnika. Prodavačica je bila jako ljubazna i potvrdila je činjenicu da Vukelićeva nikada nije imala problema na pijaci. Na tezgi pored je radila gospođa od koje je Vukelićeva u trenutku incidenta uzela tri jajeta kako bi gađala prodavačicu koja ju je uvredila, ali je ta jaja uredno platila.

- Jeste, Vendi je od mene uzela jaja, ali je sve to i nadoknađeno - rekla je gospođa.

Dok je šetala pijacom, videlo se da narod pozitivno reaguje na Vesnu Vukelić, pa su joj tako prilazili i pozdravljali je, a komentari su bili veoma pozitivni:
- Ala bih te cmoknuo - dobacio je jedan od prolaznika, a Vendi mu je priuštila to zadovoljstvo da je poljubi da bi potom prokomentarisala:
- Kao što vidite ljudi me vole i ni sa kim nemam problem, osim sa tom individuom koja nosi jaja Ceci Ražnatović na kućnu adresu. Ali, neće mene nijedna besna žena oterati sa pijace na kojoj sam navikla da kupujem!

Prodavačica Dragana Blagojević je nakon što je saznala da je Vendi bila na pijaci pozvala redakciju da bi se čuo i njen stav o čitavom incidentu.

- Danima ona mene provocira i ja ćutim. Ona je mene prva napala kada mi je zamerila što ja slušam Cecinu pesmu. Ma ko će da mi kaže. Rekla je kako mi je otvorila lobanju. Laže! Ja sam bila na pregledima i snimali su mi glavu, ne fali mi ništa. I to, kao, ona meni razlupla celu tezgu, jeste mi razbila nekoliko jaja, ali nije polupala sve kao što je rekla. Čula sam da je danas bila na pijaci, stala pored moje tezge, slikala se. Prskala nekim parfemom moju tezgu. Luda žena! Ima sreću što nisam bila tamo. Izigrava nešto i ona će da vređa Cecu, a nosi bundu što je kupila kod Kineza. Kad sam je počupala, ostale su mi sve one dlake sa bunde u rukama. I jesmo se potukle zbog Cece. Ja nju obožavam, volim je više od majke - rekla je Dragana.

Pogledajte još