Za noć 2000 evra

Renovirani predsednički apartman u hotelu Hajat prostire se na 202 kvadrata i sadrži: dnevnu sobu, trpezariju, teretanu, radna soba sa kaminom, mala konekciona soba koju obično obezbeđenje ukoliko dolaze gosti visokog profila.Kupatilo je uređeno po najvišim standardima i poseduje parno kupatilo.

POGLEDAJ: Promocija predsedničkog apartmana

Apartman se nalazi na 8. spratu u “Regency Klub”, koji je žargonski rečeno hotel u hotelu. Personalizovana usluga je jedna od beneficija ovog kluba.

Kuhinja ima odvojen ulaz, tako da kada posluga donese hranu ne mora da uopšte ulaziti u apartman. Što je posebno zgodno kada neke delegacije priređuju neku privatnu večeru.

Za goste kuva glavni kuvar hotela "Hajat" Jef H Foster, specijalitete koji su za doručak posluženi u formi bifea a na raspolaganju su ceo dan i večernji koktel kanapea. Posebnih zahteva, kažu ima uvek, a oni se trude da im izađu u susret koliko god mogu.

Svoje specijalitete pripremao je i na predstavljanju novog apartmana: dilmljena pačetina, potaž od bundeve, raznovrsni slatkiši, fantastični kokteli od jaja i vanile

A ko dolazi u ovaj apartman?

-Frekvencija je velika. Dolaze nam gosti raznih profila: od ljudi koji su poznati, zvaničnici. Nema pravila. Sada smo ga renovoranjem podigli na viši nivo.Topli sređeni, moderni da se savremeni čovek današnjice oseća dobro. -rekla nam je Ivana Filipović, predstavnik marketinga hotela Hajat.

U svakoj sobi, gostima su na raspolaganju bade mantili, fen, minibar, kablovska TV, brza Internet konekcija, analogna telefonska linija, telefonska sekretarica, klima, sef, 24h usluga posluživanja u sobama.

Pogledajte još