Mediji sumnjaju u pobedu Liona

"Pobeda od 7:1 Liona nad Dinamom u Zagrebu obavijena je sumnjom", piše sportski dnevnik AS i navodi da se "nešto dogodilo na poluvremenu" jer je prvi deo igre završen 1:1.

A onda, Olimpik je za pola sata dao šest golova, piše AS i navodi cudno ponašanje golmana Dinama Ivana Kelave koji je posle drugog primljenog gola delovao vrlo nezainteresovano dok je lopta u još pet navrata pogađala njegovu mrežu.

Španski list dodaje i da se tokom televizijskog snimka mogla videti čudna interakcija između fudbalera Dinama Domagoja Vide i napadača Liona Bafetimbi Gomisa posle petog gola francuza.

POGLEDAJ VIDEO: Mamić namestio Lion

I španska Marka kao i El Mundo Deportivo pišu da je Lion prošao u osminu finala posle čudnih i "sumnjivih" događaja na stadionu u Zagrebu.

Lion se plasirao u osminu finala Lige šampiona pošto je visokom pobedom sinoć u Zagrebu stigao po broju bodova Ajaks iz Amsterdama.

Franucuzi su uspeli posle sedam golova u Zagrebu da postignu i bolju gol razliku od holandskog šampiona koji je kod kuće poražen od Real Madrida sa 3:0 i tako ih preteknu u trci za najboljih 16.

Beta

Pogledajte još