Estrado, spremi se! Stigli Luj Viton kondomi!

Predviđamo ozbiljne turbulencije međ' domaćom estradom: Ko će prvi "isukati" priču o svom seksu "odevenom" u "Luj Viton"?

Nije šala, uskoro će za 68 američkih dolara po komadu biti moguće voditi "brendiranu" ljubav uz kondome upakovane u folijice sa karakterističnom šarom popularne modne kuće "Luj Viton".

Ali, nije to sve, modno-seksualni užitak će biti na vrhuncu kada se kondom otpakuje i vidi da je svuda po njegovoj površini čuveni pečat LV. Luksuzno i fensi, a i troši kalorije, zar ne?

Samo, ipak ćemo morati malo da "oladimo" sve brendirane ljubavnike tj. sve "ispečatirane" sa LV od glave do pete. Ove kondome ipak ne proizvodi čuvena modna kuća, već su delo gruzijskog arhitekte Iraklija Kizirija, koji nema direktne veze za "Luj Vitonom".

Kako je najavljeno, deo zarade od ovih luksuznih i skupocenih kondoma biće doniran u humanitarnu fodaciju "amfAR" koja se bavi istraživanjem AIDS-a. Tako da, osim što će da prošire svoj užitak u "Luj Vitonu" do najdublje intime, estradne zvezde će biti i humane, htele to ili ne.

Šuška se da su u pripremi i luksuzni "Prada" i "Šanel" kondomi...

Šta mislite koja domaća zvezda će prva da (se) "navuče" (na) Vitona?

Pogledajte još