Jelena Tomašević - super trudnica

Zvezda večeri na otvaranju popularnog beogradskog kluba Cinema bila je najpoznatija i najomiljenija srpska trudnica - Jelena Tomašević. Blistala je u osmom mesecu trudnoće a pre nego što je izašla na binu izdvojila je nekoliko minuta za intervju naš portal.

Šta kaže doktor za ovakve noćne izlaske, da li je bilo konsultacija na tu temu ?

-Moj lekar je rekao da treba da se ponašamo onako kako se osećamo i da ne treba ništa raditi na silu. Došla sam da podržim moje prijatelje koji organizuju ovo veče. Uživam kada ne moram po ceo dan da budem u kući. Aktivna sam, dosta šetam, tako mi je protekla cela trudnoća. Ne vidim razlog, kad je sve u redu, da se pravi fama oko toga. Ja nisam imala klasične simptome koji se javljaju kod trudnica tako da sve prolazi normalno.

U takvoj situaciji je, srćom, najveći „problem“ kakvo ime dati ćerki ? Šuška se da je spisak sve duži ?

-Takva je, valjda, situacija kod svih budućih roditelja. Tačno, u opticaju je pet, šest imena, ima do januara još vremena. Obavestićemo sve kada odaberemo, to su slatke muke.

Snimaš i u poodmakloj trudnoći ?

-Uskoro će novi singl, ako budem uspela da se organizujem izaći će pre Nove godine. Ako ne stignem – naravno, razumeće me svi pa ću u tom slučaju pesmu pustiti posle porođaja.

Novogodišnja noć ?

-Kod kuće, sa najbližima, naravno. Prva Nova godina koju ću tako provesti posle toliko vremena – završavajući priču Jelena nije mogla da sakrije osmeh zbog toga što je sada u prvom planu, umesto nastupa i honorara, naslednica.

Pogledajte još