Moda za poneti FOTO

Poslednji put ove godine na "Modi za poneti", domaći neafirmisani autori okupili su se da bi posetiocima predstaviti aktuelne kolekcije za sezonu koja je u toku.

POGLEDAJ:FOTO

Bilo je tu svega: originalnih cipela, torbi, pantalona,kaputa ,košulja, suknji...sa dezenima koje nikoga ne ostavlljaju ravnodušnim. Dosta boja, zanimljive linije modela, koji će vas u svakom društvu staviti u centar pažnje.

Mlada dizajnerka Dejana Stanojević je izlagala na "Katapultu" i sada ovde i kaže ima svašta nešto: suknje, asesoare, dukseve, košulje, torbe, beretke....Njene kreacije su namenjene devojkama koje vole retro, odosne svima koji vole, kako kaže, duh te neke starinske mode. Cene njenih modela su od 500 do 2000 dinara.

Maja Radosavljević čije stvari možete naći u butiku "Šlic" otkrila nam je da njene stvari kupuju moderne gospođe. Suknje sa njenim potpisom koštaju 4500 a kaputi 10 000 dinara .

Lejla Ennettah kaže da se igrala sa materijalima i bojama. - Cilj mi je da kod mene dođu majka i ćerka i da kupe suknje iste, samo malo različite i da ih menjaju .To mi je ideja da to bude negde praktično i da može u svačiji stil da se uklopi.-

Na spratu se nalazi nakit - tu smo stvarno imali svašta da vidimo: minđuše od gsp karata za one najvernije putnike, bedževi od papričica, prstenje od lima, šnale najrazličitijih oblika i boja.

Lako je nositi uniformisane stvari poznatih brendova, imaj hraborsti, razlikuj se. Prošetaj do KC "Grad" do 11. decembra i obraduj sebe, možda nađeš i originalnu kreaciju za novogodišnju noć.

Pogledajte još