Zvezde "Hello magazina" na Belom dvoru

Decembar je mesec krcat promocijama, konferencijama, prezentacijama, raznim slavljima ali se nedeljna svečanost u Belom dvoru po svemu izdvojila i o njoj se među estradnim svetom ali i u novinarskim krugovima dosta pričalo u poslednjih desetak dana. Mnoštvo slavnih ličnosti je prošetalo crvenim tepihom a njih 23, pored Princeze Katarine, dobilo je nagrade.

Voditeljsko-bračni par Branislav Lečić/Nina Radulović – Lečić uručio je statue, koje je specijalno za ovu priliku dizajnirao proslavljeni Karim Rašid, Zdravku Šotri, Veranu Matiću, Nataši Ninković, Velimiru Bati Živojinoviću, Emini Jahović, Željku Mitroviću, Hariju Varešanoviću, Ivani Stanković, Kalopi, Leni Bogdanović, Seki Aleksić, Darku Kostiću, Sergeju Ćetkoviću, Slobodi Mićalović, Nataši Bekvalac kao i Ognjenu Amidžiću i Ivanu Ivanoviću, TV „rivalima“ koje je neretko tokom večeri samo metar-dva delio. Novak Đoković i Severina su, razumljivo, bili odsutni, Jelena Bačić – Alimpić takođe nije došla da primi statuu a Lepa Brena, Dragan Bjelogrlić i Srđan Dragojević su se, pošto su daleko od Beograda, zahvalili video porukama i poslali izaslanike(Filip i Viktor Živojinović/Miloš Biković i Petar Strugar/Miloš Samolov) da preuzmu nagrade u njihovo ime.

Fotogaleriju pogledajte OVDE

Program su kabaretskim songovima obogatile glumice Tanja Bošković, Katarina Gojković, Jelica Sretenović i Sofija Juričan.

Spisak poznatih koji su došli da se lepo provedu uz laureate takođe nije zanemarljiv: Raka Marić, Robert Čoban, Suzana Mančić, Biljana Ristić, Anabela Bukva, Bane Janković i Katarina Živković, Danica Maksimović, Vesna Čipčić, Maja Nikolić, Mima Karadžić, Neda Ukraden, Milan Marinković Cile, Vlada Stanojević, Nemanja Stevanović, Slađana Ivanišević, Miki Panjković, Nikola Lazetić, Aleksandra Gudelj...

Blještale su najrazličitije toalete na sve strane ali su i oni koji nisu poštovali naznačeni „dres kod“ mogli nesmetano da uživaju i/ili odrade svoj posao.

Prestolonaslednik i princeza su se uz osmeh pozdravili i popričali sa svim viđenim zvanicama a zatim je usledilo i njihovo zvanično obraćanje:

-Vi ste postigli izuzetne rezultate u svojim oblastima. Izuzetno sam ponosan što je i moja supruga dobitnik ove nagrade. Predstavili smo pre četiri godine na ovom istom mestu prvi broj časopisa „Hello“ na srpskom jeziku, čestitam vam na svemu što ste uradili i na dosadašnjih 200 brojeva. To je jubilej vredan pažnje i dokaz kvaliteta vašeg rada. Mediji, elektronski i štampani, uprkos ekonomskoj krizi i dalje imaju veliki značaj u prenošenju važnih poruka – istakao je Aleksandar Karađorđević.

Princeza Katarina se pomalo mučila da pročita pripremljen tekst ali kada je odlučila da priča bez papira, reči su tekle kao voda:

-Hvala na ovoj divnoj nagradi za moj humanitarni rad. Ponosna sam što živim u našoj zemlji i što mogu da pomognem divnim ljudima – rekla je, između ostalog.

Organizatori su još ranije najavili da će ovakva okupljanja postati tradicija svakog decembra, a pošto se jedanaeste decembarske večeri u Belom dvoru nije desilo ništa što bi bacilo senku na zvezdanu stazu, nema razloga da se takva najava ne obistini.


Pogledajte još