Nova Diznijeva princeza je devojčica Sofija Prva!

0

Kompanija "Dizni" najavila film i TV seriju posvećenu novoj junakinji – maloj princezi u ljubičastoj haljini po imenu Sofija Prva (Sofia the First).

Iako neće biti deo čuvenog Diznijevog serijala princeza, Sofija Prva (Sofia the First) će biti nova junakinja ove kompanije, drugačija od svih ostalih, jer će biti „obična“ devojčica koja postaje princeza.

Sofijine avanture će se baviti devojčicom koja postaje princeza kada se njena mama uda za kralja u novom svetu bajke. Zajedno sa mamom, Sofija se seli u kraljevski dvorac, gde je čeka novi glamurozni život, ali i Amber i Džejms – njeni polusestra i polubrat.

Naravno, Sofiju će povremeno posećivati i poznate Diznijeve princeze poput vila Faune, Flore i Meriveder iz „Uspavane lepotice“.

Iako će Sofija imati bezbroj lepih haljina i svetlucavih cipela, naša priča će gledaocima prikazati da ono što čini princezu jeste njena ličnost, a ne spoljašnjost. Blagi, darežljivi, odani i iskreni karakter su ono što čine nekoga specijalnim, a ne haljina koju nosi – rekla je Nensi Karter, menadžerka „Disney Junior Worldwide“.

Film „Sofija“ stiže na jesen 2012., dok će serija na Diznijeve kanale u SAD stići u proleće 2013. godine.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.