Raduljica: Idemo na pobedu!

"Svi znaju da bi nam pobeda donela plasman u Top 16, tako da bi bilo dobro da dobijemo i završimo to kolo pre kraja. Očekujem da odigramo dobru utakmicu i želimo da pobedimo. Nema mnogo više šta da se priča, svi znaju ko je Real i ko smo mi, ali se ne predajemo nijednog trenutka. Idemo na pobedu", rekao je u Madridu centar Miroslav Raduljica.

Šampion Srbije doputovao je danas popodne u prestonicu Španije, u kojoj će u sredu od 20.45 igrati protiv Reala.

Madriđani imaju učinak od šest pobeda, a Partizan ima četiri. Crno-belima nedostaje jedna pobeda da bi se sigurno plasirali u Top 16. To mogu i da učine ako sutra Šarlroa u gostima pobedi Armani.

"Jedna pobeda nam treba za siguran prolaz, ali je u Madridu jako teško doći do toga. Počećemo maksimalno koncentrisano, potrudćemo se da pripremimo utakmicu na pravi način, kao i prvu iz Beograda.
Potrudićemo se da iskoristimo šansu ako nam se ukaže, a to možemo da uradimo samo ako uspemo da ostanemo maksimalno koncentrisani i ispunimo zadatke kao iz prve utakmice
", rekao je bek Marko Čakarević.

"Real je u odličnoj formi, tek su u prošlom kolu izgubili prvu prvenstvenu utakmicu. Oni hoće da budu prvi u grupi zbog žreba za Top 16. Utakmica je jako bitna i nama i njima. Neko bi rekao da je nama važnija zbog prolaska. Neće biti ni malo lako. Odigraćemo najbolje što možemo i videćemo za koliko će to biti dovoljno", kazao je Čakarević.

Beta

Pogledajte još