Jovanović: Real nema slabu tačku!

"Nismo uspeli da napadnemo na pravi način. Jako je teško pronaći Realu slabu tačku. One postoje, ali za to mora da se bude precizan i da se kreće iz odbrane, a mi je u tom trenutku nismo igrali na nivou. U napadu smo imali slab procenat iz reketa, a bez prave igre na koju je navikao Partizan ne možemo da pariramo", rekao je Jovanović.

On je istakao da je njegova ekipa došla u Madrid da pobedi.

"Došli smo sa idejom da pobedimo. Hteli smo da napravimo jednu dobru utakmicu, to je bio prvi cilj. Posle uvodnih minuta odlepili su se na dvocifrenu razliku. Ipak, uspeli smo da ih stignemo šutem za tri poena. I oni su tada pogađali tri plus jedan, ali smo došli na šest razlike", rekao je Jovanović posle meča u Madridu.

Trener crno-belih je rekao da njegova ekipa nije mogla da se aklimatizuje na način suđenja.

"Tada nismo mogli da se aklimatizujemo na onaj način suđenja. Činilo mi se da su bila dva faula nad (Miroslavom) Raduljicom, dok je (Petru) Božiću svirana lična greška u napadu. Za to vreme oni su otvorili kontra napad i otišlji na 10-12 razlike", kazao je Jovanović.

Jovanović je istakao Džejsija Kerola kao igrača koji je napravio razliku na terenu.

"Drugo poluvreme nije ni za kakvu analizu. Odigrali su stvarno dobro, istrčali, šutnuli, (Džejsi) Kerol je pravio dosta problema, ne samo šutem nego što smo morali da ga jurimo. Čak i to, kada smo uspevali, otvarali su se problemi sa skokom", istakao je Jovanović.

U poslednjem kolu Partizan dočekuje Armani u meču koji će direktno odlučiti koji će se od dva tima kvalifikovati za sledeću fazu Evrolige.

"Jako je teško pričati o Milanu. Moramo da se ovih sedam dana okrenemo sebi i svojoj igri. Moramo da damo 100 odsto jer i Milanu odlučuje i sigurno neće ništa prepustiti slučaju. Sigurno ne žele da sada završe takmičenje", istakao je Jovanović.

Beta

Pogledajte još