Da li biste gledali ovu emisiju?

- Zbog velikog interesovanja publike, naredna sezona "Farme" počeće da se emituje na proleće. Namerno smo napravili malo dužu pauzu u prikazivanju rijalitija, jer smo hteli da se narod uželi ovog formata, a i da bismo smislili način kako na najefikasniji način da cenzurišemo sve one situacije zbog kojih je uredno reagovala Republička radiodifuzna agencija - priča za "Alo!" dobro obavešteni izvor koji je angažovan na ovom projektu.

Imena učesnika još nisu poznara, ali će svakako glavni kriterijum biti dosadašnji "učinak" u rijalitiju. Kako bi sve bilo regularno, pobednici prve tri sezone "Farme" neće moći da se bore za nagradu, ali nije isključeno da će ponovo ući u šou, i to kao gosti.

U pres službi Televizije "Pink" kažu da ovih dana razmatraju sve opcije oko ponovnog emitovanja "Farme":

- Sve više dobijamo zahteva i molbi gledalaca da napravimo "Farmu 4". Zbog toga intenzivno razmišljamo o pokretanju sistema kako bismo napravili novu sezonu ovog popularnog rijalitija. Postoje opcije da to bude u martu ili septembru, ali još uvek sa sigurnošću ne možemo da tvrdimo da li će "Farme" uopšte biti. Jer i pored velike gledanosti koju je ovaj projekat imao, moramo da kažemo da je novi koncept koji je postavila TV "Pink", a koji se sastoji od preko 20 zasebnih televizijskih formata, postigao željeni uspeh, pa je naša televizija tokom celog jesenjeg perioda najgledanija među komercijalnim emiterima - rekao nam je Darko Popović, direktor pres službe „Pinka“.

Pogledajte još