Da li biste gledali ovu emisiju?

0

Jedan od najgledanijih šou programa u Srbiji "Farma" dobiće svoje all stars izdanje na proleće .

Zbog velikog interesovanja publike, naredna sezona „Farme“ počeće da se emituje na proleće. Namerno smo napravili malo dužu pauzu u prikazivanju rijalitija, jer smo hteli da se narod uželi ovog formata, a i da bismo smislili način kako na najefikasniji način da cenzurišemo sve one situacije zbog kojih je uredno reagovala Republička radiodifuzna agencija – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor koji je angažovan na ovom projektu.

Imena učesnika još nisu poznara, ali će svakako glavni kriterijum biti dosadašnji „učinak“ u rijalitiju. Kako bi sve bilo regularno, pobednici prve tri sezone „Farme“ neće moći da se bore za nagradu, ali nije isključeno da će ponovo ući u šou, i to kao gosti.

U pres službi Televizije „Pink“ kažu da ovih dana razmatraju sve opcije oko ponovnog emitovanja „Farme“:

Sve više dobijamo zahteva i molbi gledalaca da napravimo „Farmu 4“. Zbog toga intenzivno razmišljamo o pokretanju sistema kako bismo napravili novu sezonu ovog popularnog rijalitija. Postoje opcije da to bude u martu ili septembru, ali još uvek sa sigurnošću ne možemo da tvrdimo da li će „Farme“ uopšte biti. Jer i pored velike gledanosti koju je ovaj projekat imao, moramo da kažemo da je novi koncept koji je postavila TV „Pink“, a koji se sastoji od preko 20 zasebnih televizijskih formata, postigao željeni uspeh, pa je naša televizija tokom celog jesenjeg perioda najgledanija među komercijalnim emiterima – rekao nam je Darko Popović, direktor pres službe „Pinka“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.