Izabrana najlepša novogodišnja jelka u Hajatu: FOTO

Takmičenje, u kome je svoju kreativnost predstavilo deset kompanija, održano je sinoć u lobiju hotela.Ovogodišnja tema izbora nosila je naziv "Tradicionalni Božić", pa su tako jelke i bile dekorisane - u tradicionalnom duhu. Učesnici su imali priliku da kroz druženje predstave ideje kojima su se vodlili dok su ukrašavali jelke.

Pogledaj: FOTOGRAFIJE JELKI

Osim pobedničkod tima učestvovali su ništa manje kreativne kompanije: Galerija Pierre Montmarte, Gloria magazine, Lepota i zdravlje, Lorca design&Brian Lack, Simply d.o Dragana Ognjenović.

ELENA KARIĆ:

(old_image)
Za odličnu Eleninu formu i izgled zadužena je joga

Elena Karaman Karić, vlasnik i dizajner "Lorca design" studija specijalno za portal Nadlanu.com, otkrila je da se rado odazvala pozivu za učešće jer je manifestacija humanitarnog karaktera.

Pitali smo je i nešto što se baš i ne tiče ovog izbora, nešto što je izazvalo brojne komentare- njena ishrana:

-Nemam specifičan način ishrane, samo se trudim da se hranim zdravo, da ne jedem procesovanu hranu već organsku.

Otkrila nam je i da će Novu godinu proslaviti porodično kod kuće, kao i da slabo izlazi po restoranima.

- Imam nekolicinu prijatelja koji drže restorane tako da ne smem da pomenem jedan restoran kao omiljeni -

Posećujete li portal Nadlanu.com?

Imate li neku poruku za devojke koje žele da budu kao vi? Da budu dosledne snovima ako ih imaju i da vredno rade na njima.

Ja slabo stojim sa ovim dostignućima ovovremenskim. internet koristim koliko moram, u svrhu posla .Nisam od onih koij sede pored kompjutera.

Sebi za Novu godinu želim isto što i drugima, a to je zdravlje.- rekla je Elena specijalno za portal Nadlanu.com

Od poznatih smo videli i Vladu Mandić i Aleksandru Kovač koja je sa dečijim horom "Beogradski Glas" ulepšala ove magične trenutke.

Ukupan iznos prikupljen od participacije kompanija učesnika biće poklonjen projektu "Fond savremena deca", nevladinoj organizaciji za edukaciju dece bez roditeljskog staranja od 2008. Godine.

Pogledajte još