Arkan na svakog ljubomoran

Stojan Stojčić je režirao film "Nečista krv" i istoimenu seriju, koja će se od 1. do 13. januara premijerno svakodnevno emitovati na TV "Hepi". Reditelj tvrdi da je Arkan bio ljubomoran na Radeta Šerbedžiju, koji je imao dosta škakljivih scena sa Cecom, te je zbog toga zabranio prikazivanje dela u kome je ona igrala Koštanu!

- Arkan nije cenzurisao scene, Arkan je cenzurisao igrani film. On je jednostavno bio ljubomoran na Šerbedžiju, ništa više. Koje god muško se pojavljivalo pored Cece ranije, posle ili dok je on bio sa njom, on je to zabranjivao. Tako, po mom mišljenju, to nije bila zabrana filma, jednostavno nije hteo da ga podseća na to - rekao je Stojčić za "Alo!".

Eh, Mitke, Mitke

Dugo je prepričavana anegdota sa snimanja filma "Nečista krv" o tome da Ceca nikako nije mogla pravilno da akcentuje rečenicu: "Šta da ti pojem, Mitke?", što je Šerbedžija prokomenterisao "Poješ mi k.... i ti i ko te ovde poslao!". Reditelj Stojčić, međutim, kaže da nije čuo za ovo.

Na pitanje da li je pitao Cecu za dozvolu i da li je ona tražila zabranu emitovanja serija, reditelj je rekao da postoji potpisan ugovor, ali da je ovo najbolja stvar u njenoj karijeri.

- Zašto bih pitao Cecu za dozvolu? Ceca ima ugovor, u stvari njeni roditelji su potpisali ugovor jer još nije bila punoletna. To je bilo 1991. godine. Ona je pomogla taj projekat, ona je pevala za projekat. To što je Ceca uradila u ovoj televizijskoj seriji je nešto najbolje u njenom životu i njenoj karijeri. Zašto bi se neko bunio protiv nečega kada je to odlično napravljeno. Ona je prvo sve odlično uradila, ja to ne bih uradio bez nje. Ona je rođena glumica, kamo sreće da je išla tim putem - rekao Stojan.

Pogledajte još