U prodaji DVD izdanje filma ‘Zlatni kompas’

Od 1. jula u prodaji se nalazi DVD izdanje filma ‘Zlatni kompas’ u okviru 293. DVD kola distributerske kuće Tuck. U prodaji se nalaze i DVD izdanja filmova ‘Tajson’ i ‘Uvek u manjini uvek slabiji’.

THE GOLDEN COMPASS - ZLATNI KOMPAS
Režija: Chris Weitz
Uloge: Nicole Kidman, Sam Elliott, Eva Green, Daniel Craig, Dakota Blue Richards
Žanr: avantura
Trajanje: 109min

„Film je iznad svih očekivanja”
U čudesnom paralelnom svetu gde veštice nadleću nebo i polarni medvedi vladaju smrznutim severom, jedna posebna devojčica je predodređena da sudbinu drži u svojim rukama. Kada Lajra Belakva (Dakota Blu Ričards) postane čuvar Zlatnog kompasa, ona otkriva da su njen svet – i svi oni izvan njega – u opasnosti zbog planova g-đe Kulter (Nikol Kidman). Uz pomoć Lorda Azriela (Danijel Krejg) i grupe neočekivanih saboraca spremnih da stanu na njenu stranu, Lajra kreće na izuzetno putovanje koje slavi prijateljstvo i hrabrost čak i kada šanse nisu na vašoj strani.

TYSON - TAJSON
Režija: Uli Edel
Uloge: Michael Jai White, George C. Scott
Žanr: biografski
Trajanje: 110min

Rođen u siromaštvu u Bruklinu, Njujork, Majk Tajson (Majkl Džej Vajt) bio je uhapšen 38 puta pre nego što je napunio 13 godina. Ulazeći i izlazeći iz popravnih domova, on je bio mladi čovek bez perspektive u životu, sve dok nije otkrio mali, prašnjavi ring legendarnog trenera Kasa D’Amata (Džordž C. Skot). Pod D’Amatovom brigom i treningom, Tajson je ubrzo postao jedna od najvećih zvezda u svetu boksa, odbacivši se trenutno do najželjenije i najprestižnije titule u sportu, kada je osvojio titulu šampiona sveta u teškoj kategoriji. Njegov uspon je legendaran, ali je takav i njegov pad. Od višemilionskih apartmana do male zatvorske ćelije, kroz turbulentne odnose sa suprugom Robin Givens i promoterom Donom Kingom, priča o Majku Tajsonu je prožimajuća i senzacionalna. Film Tajson je snažan i nezaboravan poput pesnice koja je od ovog čoveka napravila zvezdu.

ALWAYS OUTNUMBERED ALWAYS OUTGUNNED - UVEK U MANJINI UVEK SLABIJI
Režija: Michael Apted
Uloge: Laurence Fishburne, Bill Cobbs
Žanr: drama
Trajanje: 108min

Kada su vam šanse male, moraćete da se izborite za uspeh!
Ponekad život dobaci nezgodnu loptu, postavi eksere na put ili podigne zid između vas i vaših želja. Za Sokratesa Fortloua, život nameće prepreke, ali čoveku sa ciljem ništa ne može da stane na put. Sokrates će uspeti – na svoj način, pod njegovim uslovima – a ako niste deo rešenja, onda znate gde vam je mesto. Ukoliko ste ubica koji teroriše susedstvo, moraćete da se suočite sa njim. Ako ste prelepa žena koja zaslužuje više pažnje, nju ćete i dobiti. Ako ste svedok ubistva i treba vam zaštita, uz njegovu pomoć ćete preživeti. Pitanja koja život postavlja mogu biti teška, ali su odgovori jednostavni: Kada dođe do nevolje, potražite čoveka koji stoji na nogama. Jer je način na koji se on bori za svoj život identičan načinu na koji biste želeli da se bori za vas.

Pogledajte još