Izbori u Zvezdi u maju

Na izborima će, u skladu sa klupskim aktima, moći da glasaju svi punoletni članovi kluba sa plaćenom članarinom za ovu godinu, kao i da do izbora neće učestvovati u medijskim raspravama.

Upravni odbor kluba je prihvatio izveštaj šefa stručnog štaba Roberta Prosinečkog o sportskim rezultatima u prvom delu sezone uz konstataciju da nije zadovoljan postignutim rezultatima.

Upravni odbor je Prosinečkom dao punu podršku, navodi klub u saopštenju.

Zaključeno je i da klub u svojoj strategiji treba da se oslanja na igrače iz svoje omladinske škole i pozdravio odluku predsednika kluba Vladana Lukića i šefa stručnog štaba Prosinečkog da se potpišu profesionalni ugovori sa trojicom naših mladih igrača.

Upravni odbor je doneo odluku da prihvati ponudu kompanije Delta sport tako da će tehnički partner kluba u naredne četiri godine, do 2016. godine biti najveći svetski prozvođač sportske opreme kompanija NIKE.

Usvojena je ostavka sportskog direktora Ivana Adžića, koja je ocenjena kao visoko moralni čin kojim je sportski direktor preuzeo objektivnu odgovornost za sportske neuspehe.

Upravni odbor je konstatovao i ostavke Branka Radujka i Gorana Vesića.

FoNet

Pogledajte još