Anđelina Džoli posvađala srpske poslanike

Tokom rasprave o predlogu zakona o kinematografiji. Marić je rekao da je Džoli u svom rediteljskom debiju satanizovala srpski narod. Marić je uz put rekao i da su Amerikanci od genocida nad Indijancima napravili globalan, filmski i kulturološki brend.

Kako "Blic" piše, činjenica da je privatni porno-snimak ovog poslanika ne tako davno objavljen u jednim beogradskim novinama, inicirao je dalja dobacivanja iz skupštinskih klupa.

Strane producente čekaju u Srbiji vrlo jeftini glumci i statisti

Marić je ipak nastavio svoju priču objašnjenjem kako u filmskom svetu Srbija važi za destinaciju koja je među najjjeftinijim za snimanje visokobudžetnih holivudskih filmova.

- Strane producente ovde čekaju vrlo jeftine lokacije na kojima snimaju filmove, čekaju vrlo jeftini objekti, vrlo jeftini glumci i još jeftiniji statisti - kazao je Marić.

- Dođe, recimo, Andželina Žoli da snima svoj drugi film o Srbima kao navodnim zločincima. Potroši, recimo, Anđa, na pljuvanje o Srbima 50 miliona evra. Onda zaradi sretnica još 500 miliona evra na prodaju tog filma, te pljuvačine, te satanizacije srpskog naroda, a onda joj Republika Srbija iz svog sirotinjskog budžeta, valjda kao nagradu, isplati pet ili deset miliona evra.

- Gospodine Mariću, nema Andželine Žoli u članu sedam, pažljivo sam ga pročitao - konstatovao je predsedavajući Nikola Novaković, kojeg su radikali potom optužili da je stao u odbranu Anđeline Džoli.

Pogledajte još