Đoković opet prvi

Ovaj događaj ima za cilj da istakne medijske ličnosti koje treba da budu uzor mladima zbog svog odnosa prema životu, osobe koje su ambasadori živtnog stila - pa priznajte da ste odmah pomislili na Novaka, jer kome bi titula "ličnosti od životnog stila" pristajala bolje nego njemu.

Talenat, autentičnost,preduzimljivost, hrabrost, uspeh i način na koji su došli do njega, velikodušnost inovativnost, stav, to su bili parametri., da bi se dao glas jednom drugačijem sistemu vrednosti u Srbiji.

Priznjanja su dodeljena sinoć u Kolarčevoj zadužbini u još devet kategorija.

Kako Novaka porodica "prati u stopu", nije iznenađenje da su baš Đokovići "porodica od životnog stila".

Možemo slobodno reći da je tenis obeležio ovogodišnju dodelu nagrada jer je" timom od stila" proglašen "Teniski savez Srbije" . U ime svih naših tenisera nagradu je primio Nenad Zimonjić.

Muškarac čiji je stil ove godine da probudi humanitarnu crtu u našem drušvu, odnosno muškarac od "Životnog stila" je je Veran Matić dok je "Žena od stila" Biljana Lazarević.

Takođe, pored ostalih kategorija, nagrada se birala i među mladima koji se ističu talentom u oblasti nauke, kulture i sporta i njima će biti dodeljena jednogodišnja stipendija kako bi nastavili sa uspešnim radom.

Nagrade su uručene i mladom timu od stila, timu od stila, najuspešnijem bračnom paru i najstilizovanijoj osobi.

Pogledajte još