Stojkoviić i Bojana, ko je tu koga...?

Par je vesti o krizi u braku do sada ošto negirao, a pravi razlozi ljubavnog razdora do danas nisu bili poznati.

Beograđanka sa Vračara?

"Press" piše da je Vladimir navodno Bojanu već neko vreme vara sa mladom Beograđankom sa Vračara. Kada je prevara otkriveno, Bojana je rešila da stavi tačku na njihov brak i zahtevala je da se Vladimir iseli iz zajedničkog stana na Vračaru i napusti nju i sina.

- Već dve nedelje Partizanov golman boravi u "Teleoptiku" u Zemunu i čeka da se situacija sa Bojanom sredi. Međutim, ona nema nameru da mu oprosti i već je spakovala sve njegove stvari. Sa advokatom koga je angažovala sastavlja tužbu protiv njega i zahtev za razvod braka - otkriva izvor "Presa".

Trendseterka u kući

Iako Bojana važi ličnost bez koje nema poznatije žurke ili dešavanja, priča se da manekenka već duže vreme ne izlazi.

- Bojana je prestala da se druži i da učestalo posećuje gradska dešavanja, u čemu je ranije nije sprečavalo čak ni majčinstvo. Duže vreme je sumnjala da je Vladimir neveran budući da je često posle treninga i utakmica ostajao u gradu i po celu noć, dok je ona ostajala kod kuće i brinula se o Lavu. Nedavno je saznala da je Vlada sa jednom izuzetno atraktivnom devojkom sa Vračara, a njih dvoje su zajedno viđeni i u jednom beogradskom klubu. Bojana je odmah reagovala i od supruga zahtevala da joj kaže istinu i prizna prevaru. Međutim, on to demantuje i kaže da njoj neko puni glavu glupostima - kaže dobro upućeni izvor.

Bojana i BVladimir bez komentara

- Ne želim da komentarišem svoj privatni život za medije niti vaša saznanja - rekla je Bojana, dok se njen suprug u toku jučerašnjeg dana nije javljao na telefon.

Bojana i Vladimir Stojković venčali su se u junu 2009. godine u crkvi Ružica na Kalemegdanu, a svadbeno veselje upriličili su u restoranu "Kalemegdanska terasa".

Pogledajte još