Preko 6 000 fanova već spremno za EXIT 2012!

Najbrže kupce, pored popusta od 60%, festival nagrađuje i privilegijom da svakog narednog decembra pre svih, bez trke i po posebnoj ceni kupe ulaznice za Exit, a tu su i brojna druga iznenađenja. Sledeća promotivna cena četvorodnevne ulaznice je 6990, a redovna cena 10990 dinara.

Od 15. januara počinje i prodaja ulaznica sa specijalnim popustom za srednjoškolce i studente, koji će na sajtu Gigstix.com moći da kupe ulaznice po ceni od 5490 dinara. Na ovaj način srednjoškolcima i studentima će biti omogućeno da kupe ulaznicu za Exit sa popustom od 50% u odnosu na redovnu cenu ulaznice koja će iznostiti 10990 dinara. Svaki kupac ima pravo da kupi jednu ulaznicu koja će biti personalizovana i kupovaće se online putem sajta www.gigstix.com.

Sve detaljne informacije o prodaji i preuzimanju ulaznica za srednjoškolce i studente moći će da se pronađu na Exitfest.org i Gigstix.com.

Trinaesti Exit održaće se od 12. do 15. jula 2012. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Exit se u prethodnoj godini ponovo našao na listi 9 najboljih muzičkih festivala na svetu po izboru CNN-a, a tome je svakako doprinelo toliko sjajnih koncerata, pozitivne energije, novih pokreta i ideja.

Da Exit nije samo muzički festival, potvrđuju brojne inicijative, kampanje i programi namenjeni podršci mladima sa naših prostora. Kroz muzičke i ekološke radionice i volonterske programe prošlo je preko 2000 talentovanih ljudi.

Festival aktivno i uspešno promoviše i domaću muzičku scenu kroz Exit label, online etiketu na kojoj je do sada predstaviljeno preko 20 najaktuelnijih albuma na domaćoj i regionalnoj sceni koji su dostupni za besplatan download.

Pogledajte još