Nije lako biti pevačica

Goga je završila na VMA, a Mia Borisavljević u privatnoj bolnici, a zanimljivo je da obe pevačice negiraju incidente.

Izvor "Kurira" iz policije tvrdi da je Sekulićevoj pukla bubna opna nakon što ju je ispred beogradskog kluba "Mistik" išamarao kik-bokser Dušan Panajotović, dok je Miji njen dečko Nikola Milić razbio nos!

- Klub "Mistik" je te večeri na žurki proslavljao rođendan. Mia i Goga su bile svaka sa svojim društvom. Kad je Sekulićeva trebalo da zapeva, Panajotović je na putu do bine povukao za ruku, nakon čega je Goga, iznervirana, krenula ka izlazu - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Dušan ju je stigao ispred kluba i lupio joj nekoliko šamara. Goga je uspela da pobegne i prijavi incident policiji, koja je sprovela raciju u klubu.

- Njih dvoje su se posvađali na putu do kuće, posle čega je Mia dobila udarac u lice - tvrdi izvor "Kurira".

Pevačice poriču incident

I Goga i Mia su zbog zadobijenih povreda potražile pomoć lekara. Međutim, i jedna i druga pevačica poriču da se incident dogodio.

Dušan Panajotović je uhapšen je u svojoj kući na Paliluli zbog nasilničkog ponašanja i tom prilikom nije pružao otpor. Kako saznajemo, on je saslušan i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

- Dušan je sve vreme objašnjavao da nema veze s onim što se desilo i da nije nikoga tukao - kaže sagovornik Kurira iz policije.

Dušan Panajotović poznat je po incidentima, ali i po tučama sa folkerkama. Pre godinu i po dana, takođe u klubu "Mistik", tukao je pevačicu Selmu Bajrami, jer nije htela da priđe njegovom separeu i otpeva mu pesmu!

Pogledajte još