Nije lako biti pevačica

0

Ima dosta ljudi koji misle da mogu da rade šta god da im se prohte samo ako imaju pare ili puku fizičku snagu. Već nekoliko dana se prepričava slučaj pevačica Goge Sekulić i Mie Borisavljević koje su, pretučene na radnom mestu.

Goga je završila na VMA, a Mia Borisavljević u privatnoj bolnici, a zanimljivo je da obe pevačice negiraju incidente.

Izvor „Kurira“ iz policije tvrdi da je Sekulićevoj pukla bubna opna nakon što ju je ispred beogradskog kluba „Mistik“ išamarao kik-bokser Dušan Panajotović, dok je Miji njen dečko Nikola Milić razbio nos!

Klub „Mistik“ je te večeri na žurki proslavljao rođendan. Mia i Goga su bile svaka sa svojim društvom. Kad je Sekulićeva trebalo da zapeva, Panajotović je na putu do bine povukao za ruku, nakon čega je Goga, iznervirana, krenula ka izlazu – kaže naš sagovornik i dodaje:

Dušan ju je stigao ispred kluba i lupio joj nekoliko šamara. Goga je uspela da pobegne i prijavi incident policiji, koja je sprovela raciju u klubu.

– Njih dvoje su se posvađali na putu do kuće, posle čega je Mia dobila udarac u lice – tvrdi izvor „Kurira“.

Pevačice poriču incident

I Goga i Mia su zbog zadobijenih povreda potražile pomoć lekara. Međutim, i jedna i druga pevačica poriču da se incident dogodio.

Dušan Panajotović je uhapšen je u svojoj kući na Paliluli zbog nasilničkog ponašanja i tom prilikom nije pružao otpor. Kako saznajemo, on je saslušan i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Dušan je sve vreme objašnjavao da nema veze s onim što se desilo i da nije nikoga tukao – kaže sagovornik Kurira iz policije.

Dušan Panajotović poznat je po incidentima, ali i po tučama sa folkerkama. Pre godinu i po dana, takođe u klubu „Mistik“, tukao je pevačicu Selmu Bajrami, jer nije htela da priđe njegovom separeu i otpeva mu pesmu!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.