Danilović ne zamera ništa igračima

BEOGRAD, 23. decembra 2011. (Beta) - Predsednik Partizana PredragDanilović rekao je da nema šta da zameri košarkašima i stručnom štabu zato što tim nije uspelo da se plasiraju u drugu fazu Evrolige,kao i da se nada da će se ekipa što pre oporaviti.

"Ne zameram ništa ni igračima ni stručnom štabu. Borili su se, alismo bili lošiji od Armanija i to je to", rekao je Danilović posleporaza u Beogradu od 72:66.

Prvi čovek šampiona Srbije rekao je da je zadovoljan nastupima uEvroligi, ali da je njegov tim u četvrtak uveče igrao slabo i danije zaslužio da pobedi.

"Bilo je odlično sve do sada. Mislim da smo napravili veliki uspehtime što smo došli u situaciju da se u ovakvoj grupi borimo zaprolaz. Nismo uspeli, a nismo ni totalno zaslužili, pošto smo protivArmanija promašili 11 penala, što je u ovakvoj utakmici teškooprostivo. Idemo dalje", rekao je Danilović.

Predsednik Partizana kazao je da ne zna kako će poraz uticati naigrače u nastavku sezone.

"Videćemo kakvog će ovo uticaja imati na tim. Nadam se da ćemo štopre da se oporavimo. Jeste ovo težak poraz, ali život ide dalje. Ovoje sve sport. Bilo bi lepo da smo pobedili, ali nismo ni zaslužiliigrom od sinoć. Sada se okrećemo Jadranskoj ligi, a posle domaćemkupu i prvenstvu", rekao je Danilović.

Pogledajte još