Sastanak sa srećom je Naj reklama za 2011.

0

Reklama Lutrije Srbije, Sastanak sa srećom, najbolja je ovogodišnja reklama, proglašena u Noći reklamoždera. Pobednika je proglasio direktor Tridenta Uroš Ignjačević.

Za Naj reklame se glasalo na portalu Nadlanu.com. Najbolji teniser sveta Novak Đoković jedan je od nagrađenih u 12. Noći Reklamoždera koja je u subotu održana u Sava centru. U njegovo ime priznanje Mega brend Srbije primila je majka prvog tenisera sveta uz buran aplauz publike.

Ja se svima zahvaljujem, Novaku je žao što nije tu, počinje nova sezona, hvala vam što ga podržavate“, rekla je Dijana Đoković.

FOTOGALERIJA Noć Reklamoždera

Akcija „Bitka za bebe“ u organizaciji Fonda B92 i agencije Sači i Sači dobila je nagradu za „Najbolju neprofitnu kampanju“ u ovoj godini.

Nagradu „Gren Slem“ dobio je marketinški stručnjak Ivan Stanković, a „Ambasador noći Reklamoždera“ je odbojkaš Vanja Grbić.

„Najbolji brend “ su evropski prvaci u odbojci, muška i ženska reprezentacija, a nagradu „Znanje na prvom mestu“ dobili su članovi Stroberi tima, koji su napravili javni gradski mobilni punjač za telefone.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.