Seka ipak neće biti kažnjena!

Protiv folk zvezde Seke Aleksić, koja je u petak privedena u policijsku stanicu zbog prekoračenja brzine, jer je na autoputu Novi Sad - Beograd vozila 203 kilometara na sat, kako "Novosti" saznaju, neće biti pokrenut krivični postupak. Razlog je taj što pevačica ima dvojno državljanstvo (srpsko i austrijsko), zbog čega joj neće biti upisani ni kazneni poeni.

Popularnu folkerku, koja je upravljala luksuznim „mercedesom SLK“, saobraćajna policija je zaustavila na autoputu kada je iz Stare Pazove, gde ima kuću, krenula u muzički studio Dejana Abadića. Seka je zbog „lude“ vožnje završila kod sudije za prekršaje i platila novčanu kaznu od 100.000 dinara.

Pevačica je posle ovog događaja otišla pravo u Abadićev studio, gde snima novi album, a iste večeri obratila se fanovima preko svog profila na „Fejsbuku“.

- Upravo sam bila na TV „Dnevniku“, vozila sam brzo, pa sam išla kod sudije za prekršaje. Platila sam kaznu i sada sam u studiju XLXL, snimam drugu po redu pesmu. Šta ti je život. Volim vas i ljubim - poručila je pevačica svojim obožavaocima.

Izvor: Novosti

Pogledajte još