Voleli se i bili se Vladimir i Bojana Stojković?

Posle jučerašnje vesti da je Stojković fizički nasrnuo na svoju suprugu, Bojana danas demantuje ove informacije i tvrdi da Vladimir nikad ne bi digao ruku na nju.

- Možemo mi da se svađamo, da imamo naše probleme kao i rasprave, ali Vladimir nikada ne bi podigao ruku na mene. Na ove stvari sam morala da ragujem, jer ne želim da dozvolim da neko od njega pravi nasilnika – istakla je Bojana Stojković, supruga golmana Partizana za "Večernje novosti".

(old_image)


Zbog straha neće kod advokata

"Blic" s druge strane piše da Bojana Stojković zbog straha neće kod advokata.

- Bojana je po napuštanju Urgentnog centra, sa osmomesečnim sinom Lavom otišla kod najbolje drugarice Nele, kod koje će ostati dok se celokupna situacija sa njenim suprugom ne stabilizuje. Bojani je prekipelo kada je videla supruga sa drugom, te je nakon što je odbila da se pozdravi sa suprugom, ubrzo napustila klub. Vladimir je revoltiran njenim kuliranjem otišao u njihov stan i pretukao suprugu naočigled majke, sina i najbolje drugarice - kaže za "Blic" izvor blizak ovom paru.

Policija potvrdila prijavu

U policiji su potvrdili prijavu. Kako se priča patrola SUP Vračar je, po Bojaninom pozivu, izašla na lice mesta i napavila uviđaj u kome se navodi da manekenka ima lakše telesne povrede.

- Bojana je bila u policiji i podnela je krivičnu prijavu protiv Vladimira zbog nasilja u porodici. Stojković će biti pozvan na saslušanje, pa ukoliko se utvrdi da ima elemenata za krivično gonjenje, tek onda će prijava biti prosleđena tužilaštvu - kaže sagovornik iz policije.

Izvor "Kurira" tvrdi da je Bojana veoma uplašena.

- S njihovim sedmomesečnim sinom Lavom sklonila se kod prijateljice kako je Vladimir ne bi pronašao. Međutim, on ne odustaje, već besomučno zove sve njene drugarice i traži da mu se Bojana javi. Želi da je zamoli za oproštaj - tvrdi "Kurir".

Pogledajte još