Ulica otvorenog srca posvećena bebama

0

Organizatori manifestacije "Ulica otvorenog srca" pozvali su građane da u subotu, 1. januara u podne dođu u Svetogorsku ulicu i tradicionalno obeleže početak Nove godine i podrže humanitarnu akciju, koja je ove godine posvećena bebama.

BEOGRAD, 28. decembra 2011. (Beta) – Učesnicima manifestacije, Beograđanima i gostima, će se u podne ispred pozorišta Ateljea 212 obratiti predsednik Srbije Boris Tadić, a najavljeno je i učešće gradonačelnika Dragana Đilasa.

Prvog dana Nove godine od Takovske do Makedonske ulice, prisutne će uveseljavati animatori, artisti, zabavljači, muzičari i glumci, a nastupiće i poznatipevači poput Dejana Cukića i glumice Gorice Popović.

„Ulica otvorenog srca“, koja se održava od 1988, ove godine je nazvana „Marš za bebe“ i posvećena je projektu Fonda B92 „Bitka zabebe“, a osnovno obeležje manifestacije će biti crvene portikle, čijom kupovinom će se skupljati sredstva za tu humanitarnu akciju.

Direktor Turističke organizacije Beograda Dejan Veselinov rekao je da očekuje izmedju 10.000 i 15.000 gostiju u Beogradu tokom praznika, a za 1. januar od deset časova najavio besplatni „veseli autobus“ koji će sa Slavije voziti u razgledanje grada.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.