Sve je spremno za Mikser Novu!

Otvaranje je ujedno uvertira za pravi novogodišnji spektakl „Mikser Nova 2012“ čije su zvezde DJ Matt Didemus iz popularnog kanadskog pop dua Junior Boys, kalifornijski DJ Daniel Wang i beogradski elektro-pop bend Svi na pod!

Domaću podršku za DJ pultom od 22 do 6 časova ujutro pružiće i Vlada Janjić, Gordan Paunović, Brka i Tijana Todorović. Posebno upečatljiv segment novogodišnje Mikser žurke biće i živi vizuelni nastup grafičkih umetnika iz organizacije „Galerija 12+“ čije radove je publika mogla videti na silosima „Žitomlina“ na dosadašnjim izdanjima Mikser festivala, te na spektakularnom otvaranju Univerzijade u Beogradu.

Uz deset plazma ekrana dijagonale 127 centimentara raspoređenih na šest stubova u prostoru, posebna vizuelna senzacija biće i projekcije na visokim zidovima centra „Mikser House“. Dva projektora visoke izlazne snage biće spojena u sliku čije će dimenzije biti osam metara širine i šest visine! Projekcije će se nalaziti na zidu koji je preko puta bine, pa će publika moći da gleda u svim pravcima. Za pravi novogodišnji ugođaj, kod garderobe publiku će sačekati i posebno dekorisana „Mikser jelka“ visine četiri metra.

Na bini će se nalaziti i preko 60 savremenih rasvetnih uređaja uz mašine za specijalne efekte i kvaliutetno „line-array“ ozvučenje nove generacije. Program zvanično počinje od 22 časa kad se otvaraju vrata centra „Mikser House“, dok prvi za DJ pult izlazi Gordan Paunović od 22 časa.

Već od 23 časa svoj novogodišnji koncert održaće popularna beogradska grupa „Svi na pod!“ kojoj će pripasti čast da u ponoć izvede specijalno novogodišnje muzičko iznenađenje.

U novoj 2012. godini prvi će nastupiti Met Didemus iz kanadskog pop benda „Junior Boys“, dok će posle njega uslediti prava euforija sa „verovatno najvećim živim klasičnim disko disk džokejem“, kako je Danijela Vanga nedavno okarakterisao iskusni DJ Brka koji će nastupiti od 3 časa posle ponoći. DJ dama Tijana T nastupiće od 4 časa, dok čast da zatvori žurku svojim setom imaće legenda beogradske DJ scene Vlada Janjić čiji set počinje u 5 časova ujutro.

Ulaznice po ceni od 1690 dinara prodaju se u Bilet centru na Trgu republike i prodajnim mrežama „Card servisa“ i „Eventima“, te putem njihovih sajtova www.Tickets.rs i www.Eventim.rs. Kapacitet je predviđen za oko hiljadu posetilaca, ali u prodaji je od ukupno 700 ostalo još blizu 200 ulaznica, a njihova cena na ulazu biće 2.000 dinara. Za posetioce večerašnjeg otvaranja centra „Mikser House“ na garderobi biće obezbeđena i prodaja ograničenog broja ulaznica po promotivnoj ceni od 1.500 dinara!

Pogledajte još