Šljokice i zvezdice za najluđu noć!

Doček Nove godine često je usiljen, konfuzan ili nervozan, ali zašto ne bi napravila od toga veče kada možeš da radiš sve ono što ostalim ne možeš! Stavi na sebe perje, najbolju haljinicu, najluđu šminku! Nova godina je, ko šta kome može da zameri!

Evo nekih predloga za novogodišnje detalje, koji i najobičniju odevnu kombinaciju pretvaraju u stil po kome će te pamtiti!

Perje - perjani šalovi nisu skupi, mogu da se kupe u prodavnicama u kojima se prodaje nakit. Kad ga staviš preko haljinice napraviće čudo! Ukoliko ne nađeš perjani šal, mogu da se kupe simpatične ešarpe i elegantni šalovi.

(old_image)

Šljokice - Po telu, licu, kosi - zablistaćeš bukvalno! Možeš da koristiš i olovku za oči sa šljokicama, napraviće čudo na tvom licu!

Zvezdice - Nakon što si se našminkala, možeš da nalepiš nekoliko zvezdica na kraj oka. Nisu skupe, a učiniće da izgledaš kao milion dolara.

Rukavice - Čipkaste i elegantne, daće tvom izgledu otmenost i svečanu notu. Ovo je jako originalan detalj koji privlači pažnju. A i seksi je.

Veliki prsten - Na prstima druge osobe izgleda fenomenalno, a na tebi ti se čini glomazan. Probij led u najluđoj noći, a kada se svi budu oduševili, shvatićeš da je idealan i za svaki drugi izlazak.

(old_image)

Nemoj da kombinuješ sve ove detalje odjednom. Biće previše.

I naravno, podeli sa nama svoju omiljenu kombinaciju ili novogodišnji detalj, voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje!

Pogledajte još