Pegice Edija Redmejna za "Burberry" (FOTO/VIDEO)

0

Zvezda novog filma o Merilin Monro – simpatični Britanac Edi Redmejn novo je zaštitno lice najpopularnijeg luksuznog brenda na Facebooku – "Burberryja".

Britanski glumac/model Edi Redmejn (29), koji je pažnju javnosti privukao u novom filmu o Merilin Monro – „Moja nedelja sa Merilin“ (My Week With Marilyn) – zvezda je kampanje modnog brenda „Burberry“ zajedno sa glumicom/modelom Karom Delevinj.

FOTO GALERIJA: Edi Redmejn i Kara Delevinj u kampanji za „Burberry“

„Burberry“ je sa više od 10 miliona fanova na Facebooku i zvanično najpopularniji luksuzni brend na ovoj društvenoj mreži, što je i logično jer se uvek trude da komuniciraju sa svima koji vole njihovu kultnu šaru i imidž koji propagiraju. Čak se i sam glavni dizajner Kristofer Bejli ponekad obraća fanovima.

Simpatični riđi momak sa neodoljivim pegicama našao se ispred fotoaparata Nadlanu.com favorita – majstora Maria Testina, koji je u Londonu napravio niz fotografija na kojima su Edi i Kara odeveni u zaštitni znak „Burberryja“ – trenčkot mantile i parka jakne.

Sarađivao sam i pre sa „Burberryjem“ i to je uvek bilo fantastično iskustvo. Kristofer (Bejli, glavni dizanjer „Burberryja“) je želeo razigrano snimanje, tako da smo Kara i ja proveli nekoliko genijalnih dana glupirajući se. Nadam se da se naš užitak reflektovao i na kampanju – rekao je Edi o kampanji za „Burberry“ koja nas je potpuno oduševila.

VIDEO: Kako Edi i Kara izgledaju u čuvenim „Burberry“ trenčovima?

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.