Za Božić liposkukcija

Ova sigurno nesvakidašnja mama poklonila je ćerki za Božić bon u vrednosti od 7000 funti za liposukciju.

- Stavila sam joj poklon bon u čarapicu koju sam obesila iznad kamina i ne vidim ništa loše u tome. Stalno me ispituje o operacijama. Želi izgledati lepo, a liposukcija će joj sigurno u budućnosti dobro doći. Taj poklon bon doživljavam kao ulaganje u njenu budućnost, kao štednju novca za školovanje - rekla je Sara za Dejli Mejl.

Sve za dete, pa i ples oko šipke
Mama Sara je na estetske operacije potrošila je oko 500.000 funti, i sada namerava da svoju ćerku Popi pretvori u glamurozni model.
Sara se u medijima prvi put pojavila nakon objave priče kako svoju, tada šestogodišnju kćer, uči plesati oko šipke. Od tada je na meti kritika, posebno nakon što je ćerki prošle godine poklonila poklon bon za povećanje grudi.

- Popi me je molila da joj platim tu operaciju. Dala sam joj bon koji može iskoristiti kad napuni 16 godina. Ako bude prirodno imala velike grudi onda taj bon može iskoristiti za neki drugi zahvat - izjavila je tom prilikom Sara.

Otkud pare?

Sara je, kako se priča u mogućnosti da plati sve te "poklone" svojoj ćerki jer se bavi unosnim biznisom. Sara je organizatorka plastičnih operacija, svingerskih zabava,a piše i erotske novele.

- Neki ljudi misle da sam kontroverzna, a posebno me ljute oni koji misle da sam loša majka jer ja ne vidim ništa loše u darivanju svoje dece. Popi je normalno dete koje se bavi sportom. Devojčice više ne zanimaju Snežana i Pepeljuga, one sada žele biti poznate poput Lejdi Gage - kaže Sara, koja se za 51. rođendan počastila zatezanjem lica, povećanjem grudi i liposukcijom.

Pogledajte još