Ljosa najtraženiji pisac u 2011. godini

0

BEOGRAD, 5. januara 2012. (Beta) – Knjiga Marija Vargasa Ljose "Avanture nevaljale devojčice" najprodavanije je izdanje u 2011. godini u najvećim knjižarama u osam gradova u Srbiji i Crnoj Gori, saopštio je u četvrtak Internet sajt Knjižara.com.

BEOGRAD, 5. januara 2012. (Beta) – Knjiga Marija Vargasa Ljose „Avanture nevaljale devojčice“ najprodavanije je izdanje u 2011. godini u najvećim knjižarama u osam gradova u Srbiji i Crnoj Gori, saopštio je u četvrtak Internet sajt Knjižara.com.

Na drugom mestu po traženosti je priručnik Robina Šarme „Kaludjer koji je prodao svoj ‘ferari'“, na trećem novela „Ringišpil“ Jelene Bačić Alimpić, a slede „Lovac na zmajeve“ Haleda Hoseinija i „Alef“ Paula Koelja.

U prvih deset najprodavanijih izdanja svrstali su se i „Od kad sam se zavolela volim“ Ivane Kuzmanović, „Venecija“ Vladimira Pištala, „Sunce meni sunce tebi“ Vesne Dedić, „Ruska zima“ Dafni Kalotaj i „Letnje laži“ Bernharda Šlinka.

Na desetom mestu po prodaji su i „Miris kiše na Balkanu“ Gordane Kuić, „Ono što oduvek želiš“ Gordane Ćirjanić i „Zauvek u srcu“ Vesne Dedić.

Lista najprodavanijih knjiga u 2011. godini sastavljena je na osnovu mesečne prodaje u najvećim knjizarama u Beogradu, Zrenjaninu, Subotici, Šapcu, Zajecaru, Jagodini, Podgorici i Herceg Novom.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.