Štednja za srpski penis!

Čez Bono (42), koji je rođen kao Čestiti, ćerka slavne pevačice Šer, potvrdio je da štedi novac da dođe u Beograd kako bi dobio penis i postao pravi muškarac.

- Lekar koji želim da mi to uradi nalazi se u Beogradu. Tamo je ta operacija nešto jeftinija, verovatno 25 do 45 hiljada dolara. U ovom trenutku to još zaista ne znam - rekao je Čez za "Roling Ston".

Čez prima injekcije muškog hormona testosterona, a za svoj 40. rođendan je hirurški odstranio grudi. On je engleskom magazinu izneo više metoda kojima bi mu mogao biti ugrađen muški polni organ, a velika mu je želja da on bude funkcionalan, kao da ima i testise i da bez problema može da mokri.

Čez kaže da mu je majka u prošlosti finansijski pomagala, ali da to sada ne želi pošto mu je bitno da postane finansijski samostalan.

Čez je, kako se priča,  već stupio u kontakt s urologom Miroslavom Đorđevićem, koji će tokom šestočasovnog zahvata od njegovog klitorisa napraviti penis.

- U kontaktu sam sa Čez. Komuniciramo putem i-mejla. On je izrazio želju da ga pregledam i nadam se da će do toga doći uskoro - rekao je za "Alo!" Đorđević, koji godišnje obavi od 30 do 35 takvih operacija.

Pogledajte još