Mateus menja Stanojevića

Iz pouzdanih izvora saznajemo da je Partizan poslao mejl Aleksandru Stanojeviću pozivajući ga da se do petka – 6. januara javi i odgovori da li želi da ostane trener jer bi u protivnom aktuelni šampion morao da traži novog.

Taj rok ističe u petak i pošto se Stanojević još nije javio, Partizan se dao u potragu za njegovim eventualnim naslednikom.

Iza imena sadašnjeg trenera, u zagradi su prezimena stručnjaka koji su već radili u Humskoj – Lotar Mateus, Miroslav Đukić i Zoran Milinković.

Da li su i u kojoj meri čelni ljudi Partizana već počeli pregovore sa eventualnim naslednicima Aleksandra Stanojevića zasad je nepoznato i zbog činjenice da je portparol kluba Marko Vjetrović kum sa Lotarom Mateusom pa je i logično da takve informacije kad je Nemac u pitanju, drži u tajnosti.

(old_image)

Miroslav Đukić ima ugovor sa Valjadolidom i teško je poverovati da bi ga raskinuo kako bi se iz Španije vratio u Srbiju.

Zoran Milinković je sa spiska želja jedini slobodan, ali nema naklonost navijača zbog dešavanja na finalu Kupa Vojvodina – Partizan.

Posle svega može se zaključiti da Aleksandar Stanojević u ovom trenutku drži klub iz Humske 1 u pat poziciji ali i da mu vreme za igru ističe.

Izvor: zurnal.rs

Pogledajte još