Mala mis "navučena" na "specijalni sok"?! (VIDEO)

0

Emisija "Devojčice i dijademe" nastavlja da raskrinkava ludilo iza dečijih izbora za lepotu. Ovo što ćete videti je prosto strašno!

Emisija o dečijim izborima za lepotice „Devojčice i dijademe“ (Toddlers & Tiaras) je sigurno predstavila neke od najstrašnijih TV momenata u 2011. godini. Čini se da 2012. neće biti ništa bolja kada je ludilo vezano za ove izbore u pitanju.

U klipu koji bi bio parodija kada ne bismo znali da je zastrašujuća realnost, upoznaćete šestogodišnju Alanu iz Džordžije koja „ima problem sa pićem“. Alana je jedno (preterano?!) energično dete sa ozbiljnim poimanjem vrednosti novca. „Dolar me tera da viknem, dušo“, moglo bi se prevesti ono što u slengu kaže mala Alana.

Da li je Alana tako prepuna energije zato što joj mama Džun, inače „kraljica sniženja“ u supermarketima, daje „specijalni sok“?

Evo, mama Džun, zatrpana toalet papirima i enormnim količinama svega i svačega iz supermarketa, će pokušati da nam objasni „kako to svi rade“ na ovim izborima za lepotu. STRAŠNO!!!

NE ZABORAVIMO: Devojčica s lažnom zadnjicom i grudima

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.