Pobeda Minesote, Veseli debitovao

Jan Veseli proveo je u igri ukupno devet minuta i za to vreme postigao je dva poena iz zakucavanja, ali je i promašio dva penala. Vašingtonu je ovo bio osmi poraz ove sezone, bez ijedne pobede. Češki reprezentativac je propustio početak sezone zbog povrede kuka.

Nekadašnji reprezentativac Srbije Darko Miličić bio je u startnoj postavi Minesote, ali je za 17 i po minuta u igri imao samo dva poena i dva skoka, uz četiri penala i četiri izgubljene lopte. Još jedan bivši igrač Partizana, Nikola Peković, proveo je na terenu 135 sekundi i za to vreme je zabeležio dva ofanzivna skoka.

Minesotu je predvodio Kevin Lav sa 20 poena i 16 skokova, dok je Riki Rubio utakmicu završio sa 13 poena i 14 asistencija.

(old_image)

Oklahoma je nastavila da pobeđuje, pošto je kod kuće savladala San Antonio sa 108:96. Tanderse su do trijumfa predvodili Kevin Durent sa 21 poenom i Džejms Harden sa 20. Ekipa sada ima učinak u ligi od osam pobeda i dva poraza.

Najefikasniji u San Antoniju bio je Geri Nil sa 18 poena. Tim iz Teksasa sada ima učinak od šest pobeda i tri poraza.

Lejkersi su u Los Anđelesu zabeležili šestu pobedu u sezoni savladavši Memfis sa 90:82. Kobi Brajant je utakmicu završio sa 26 poena i devet skokova, dok je najefikasniji kod Grizlija bio Rudi Gej sa 19 poena.

U ostalim utakmicama igranim u noći između nedelje i ponedeljka, Orlando je u gostima pobedio Sakramento 104:97, Feniks je kod kuće savladao Milvoki sa 109:93, dok je Portland na svom terenu slavio protiv Klivlenda 98:78.

Beta

Pogledajte još