Probaj nešto malo drugačije

0

Pizza sa debelim testom? Ne, hvala, odmah ćete reći, ali samo dok ne probate onu koju prave u novootvorenom pizza baru na Novom Beogradu.

Tek otvoren bar a već nema mesta sedenje – mora da ima neki dobar razlog za to.Kuhinju je postavio Vlada Simić, za koga kažu da je jedan od najboljih kuvara u regionu. Ovo vas verovatno neće previše fascinirati jer zvuči kao jedna često koriščenja fraza, ali da ta priča u ovom slučaju ima valjanu pozadinu shvatićete kada probate neku od njegovih rukotvorina.

Chicago style pizza je ono što ovu piceriju izdvaja od drugih. Vazušasto testo, hrskavo spolja i mekana iznutra možete probati u različitim varijantama (Capricciosa, Pepperoni, Paesano, Toscana, Monte Verde, Pizzabar…). Ako ste, ipak za tanko dobro provereno testo, može i tako, u svim varijantama.

Restoran insistira na konceptu svežih sastojaka i pripreme u momentu kada gosti poruče jelo. Porcije su obimne, te tako ne izostaje ni kvalitet ni kvantitet, što je važno za sve gurmane. Paste koje možete probati u Pizza baru su domaće i prave se od trideset žumanaca.

Enterijer lokala je moderan i poptuno originalan jer je većina nameštaja urađena ručno. Ako želite da se onako punog stomaka, malo opustite, sedite u neki od separea sa udobnim garniturama.

Poslovni kvart u kome se nalazi Pizza bar, donekle određuje strukuturu gostiju, ali iako ne spadaš baš u tu grupu, bez brige. Ovde su dobrodošli svi ljubitelji dobrog zalogaja, na kafu sa prijateljima, ručak sa porodicom ili romantičnu večeru.

Uskoro dostava.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.