RRA prati rad TV Avala

BEOGRAD, 10. januara 2012. (Beta) - To je u utorak u Beogradu kazao član Saveta Republičke radiodifuzne agencije (RRA) Miloš Rajković.

"Reakcija (RRA) se u krajnjoj instanci završava tako što se može uzeti dozvola za emitovanje televizijskog programa od TV Avala. U ovom trenutku nema (razloga za to), monitorning se vrši, videćemo šta će se dešavati narednih dana", kazao je Rajković novinarima u prostorijama RRA posle sastanka sa predstavnicima zaposlenih na televizji Avala.

On je naveo da RRA prati program TV Avale i da za sada RRA nije utvrdila ozbiljnije i drastičnije kršenje zakona, ali je upozorio da će RRA odmah reagovati ukoliko do toga dođe.

"Ukoliko dođe do kršenja zakona reagovaćemo najpre upozorenjem, a kao krajnja sankcija postoji mogućnost oduzimanja dozvole", kazao je Rajković.

Rajković je kazao da će se članovi Saveta RRA sutra sastati sa svim vlasnicima televizije Avala i da je za RRA vlasnička struktura tog medija jasna.

Predstavnik zaposlenih TV Avala Nikola Vukomanović je kazao novinarima posle sastanka da zaposleni veruju da će sutrašnji sastanak predstavnika RRA i vlasnika TV Avala doneti neko rešenje.

Pogledajte još