Šta spaja gaćice i balkansku mafiju?

Odgovor na postavljeno pitanje u naslovu, bar se tako da naslutili iz reportaže koju je pre nekoliko meseci Vice uradio u Beogradu jeste - turbofolk.

U reportaži je predstavljena jaka sprega turbo - folka i balkanske mafije. Kako se komentariše po društvenim mrežama u Srbiji, prva reakcija na reportažu jeste osećaj sramote.

U vodiču gde je pored Cece i Lepe Brene, ipak, glavna zvezda Goga Sekulić. Vice je video šta se sve dešava po žurkama i klubovima u Beogradu

- Ovde nema puno droge, ali se neverovatno mnogo pije, svi piju i u četiri sata ujutro - kaže Vice čija je domaćica Goga Sekulć prestavljena kao nasledinica trona Svetlane Cece Ražnatović.

Vice kaže da je turbo folk prijemčljiva muzika delom zasnovana na tradicionalnoj balkanskoj muzici.

Ova muzika, bila bi kako on smatra, ista kao i svaka druga vrsta popularne muzike u Evropi, da nije plaćena od strane srpskih, hrvatskih i crnogorskih mafijaša, i da se nije slušala kao muzička podloga za vreme nekih od najgnusnijih ratnih zločina.

Ceca je opisana kao Madona turbofolka
. Svetlana Ceca Ražnatović je predstavljena je kao Arkanova udovica i pevačica koja je svojevremno pevala na prvim borbenim linijama.

Gde se sakrio čuveni noćni život Beograda?

Pogledajte još