Veliki redovi zbog saobraćajnih dozvola

0

Ispred stanica policije u Novom Sadu u kojima se izdaju lična dokumenta, nakon praznika su se ponovo formirali veliki redovi, najviše zbog izdavanja saobraćajnih dozvola.

NOVI SAD, 11. januara 2012. (Beta) – Formiraju se dugački redovi još tokom noći kako bi gradjani stigli na red da uzmu broj, kada se u 6.30 otvori šalter-sala. Zbog štrajka policije u decembru prošle godine, jedan broj Novosadjana nije uspeo da izvadi nove saobraćajne dozvole.

Vršilac dužnosti načelnika Policijske uprave Novi Sad Stevan Krstić najavio je pre Nove godine da će policija „imati razumevanja“ za gradjane koji zbog štrajka nisu stigli da izvade novu saobraćajnu dozvolu i zamene stare registarske tablice, i da ih neće rigorozno kažnjavati.

U redovima vlada velika nervoza, a lokalni mediji su u utorak preneli da je došlo i do tuče izmedju nekoliko gradjana. Takodje, postoje i grupice mladića koji prodaju brojeve.

Gradski čelnici u više navrata su tražili od Ministarstva unutrašnjih poslova da otvori policijsku stanicu u delu grada Novo naselje, kako bi se povećala bezbednost i smanjile gužve pred policijskim šalterima u gradu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.