Uh, te mame

Psiholozi smatraju da mame koje tvrde da njihovo dete, na primer nikad ne greši imaju dosta razloga da razmisle o ovom stavu i pokušaju da promene svoje ponašanje.

Mama sudija

Ove mame baš nisu omiljene, jer, kako se tvrdi, puno pričaju o tome kako svi imaju pravo na svoje mišljenje, ali loše prosuđuju tuđe postupke. Ove žene obično smtraju da su one kao roditelji uvek u pravu.

Mama, moje dete najbolje na svetu

Ima dosta mama koje smtraju da imaju najbolje, najlepše, najpametnije dete na svetu, stvorenje koje nikada ne greši. Ove mame smatraju kako je njihovo dete u skoro 90 0dsto slučajeva u pravu.

Mama uz dlaku

Ove mame su perfekcionistkinje koje žele da njihovo dete nikad ne dobije u školi nižu ocenu od petice. Od deteta traže da je u isto vreme odličan sportista, da je muzikalno kao Mocart, da zna fiziku kao Ajnštajn, da govori engleski jezik bolje od Engleza...

Mama tračara

Ovo su mame koje često više vole da sede uz kafu i bave se drugim mamam i tuđom decom nego svojom. Svakoga ogovara i svima lako nađe manu. Za sebi misli da je savršena majka.

Mama čistunica

Jeste čistoća pola zdravlja, ali ne valja preterivati. Ovu su mame koje iza deteta idu s krpom i sredstvom za dezinfekciju. Sve što dete dotakne nikad nije dovoljno čisto ...

Pa kakva ste vi mama?

Pogledajte još